23948sdkhjf

Nyt om navne: Treco øger fokus på kvalitet

Den nordjyske virksomhed ansætter ny kvalitetsassistent.

En massiv fremgang og stor efterspørgsel har fået Treco til at ansætte Lotta Kjær Jakobsen som kvalitetsassistent.

- Vi har i øjeblikket rigtig meget i pipelinen. Det må ikke gå ud over vores produktkvalitet, fordi det er det, der adskiller os fra konkurrenterne. Derfor har vi valgt at ansætte en kvalitetsassistent for at styrke vores kvalitetsafdeling og vise kunderne, at vores kvalitet er et absolut nøglepunkt for os, forklarer produktionsdirektør Per Therkildsen.

Får en væsentlig rolle
Stillingen er nyoprettet og dermed en udvidelse af virksomhedens kvalitetsafdeling. Selv ser Lotta Kjær Jakobsen frem til at bidrage.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at starte hos Treco. Virksomheden har fået så meget positiv omtale, så det må være en rigtig god arbejdsplads, lyder det fra den nye kvalitetsassistent.

Som kvalitetsassistent hos Treco kommer Lotta Kjær Jakobsen primært til at arbejde med stikprøvekontrol af alle varer ud af huset samt indgangskontrol af modtagne varer.

Treco har en ISO 9001:2008-certificering, og produktionspartneren er i gang med at opgradere til ISO 9001:2015. Her kommer Lotta Kjær Jakobsen til at have en væsentlig rolle. 

- Med Lotta sikrer vi, at Treco har de nødvendige ressourcer til at følge den høje internationale standard, der følger med certificeringen. Derudover betyder ansættelsen, at vi fortsat kan være på forkant med de fastsatte kontrolfunktioner i Treco, fortæller Per Therkildsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095