23948sdkhjf

Fusioneret hydraulikvirksomhed vil vokse globalt

To danske virksomheder i hydraulikbranchen, PMC Technology i Søborg og PMC Hydropower i Esbjerg, fusionerer.
Samlet får det nye selskab ca. 180 medarbejdere og en forventet omsætning på 450 mio. kr. Fusionen får formelt virkning fra 1. april 2011, men allerede nu vil virksomheden fremtræde som en enhed over for danske og internationale kunder.

Begge selskaber er ejet af svenske PMC Group. Internationalt har organisationen i Danmark ansvaret for det globale salg til vindmøllebranchen, ligesom den nye danske direktion har den overordnede ledelse af PMC Groups fabrikker i USA og Kina, et serviceselskab i Qatar samt aktiviteterne hos en samarbejdspartner i Indien. Det danske selskab betjener ligeledes en række store danskbaserede industrikunder på det globale marked.

Opdeles i tre divisioner
- Vi får i Danmark fordelen af at implementere PMC Groups nye strategi med en samlet organisation. I den nye organisation kommer vi i højere grad til at betjene kunderne, hvor kompetencerne er, og vi får mulighed for målrettet at gå efter væksten hos globale kunder uden at miste fokus på de danske kunder, siger administrerende direktør Erik Holst.

Erik Holst, der også indgår i PMC Groups koncernledelse, udgør sammen med direktør Leif N. Dircksen og økonomidirektør Carsten Grue Andreassen direktionen i det nye danske selskab, PMC Technology A/S.

Udadtil vil virksomheden markedsføre sig som PMC Group og servicere kunderne gennem tre divisioner: PMC Windsyn med ansvar for vindmøllesektoren, PMC Technology med ansvar for det danske marked og internationale industrikunder samt PMC Hydropower med ansvar for service- og offshoremarkedet. Ledelsen ser betydeligt vækstpotentiale i især eksisterende og nye vindmøllekunder samt internationale industri- og offshorekunder. Målet er en vækst på ca. 20 % i 2011.

Tæt samspil mellem Søborg og Esbjerg
Fusionen af de to danske selskaber vil medarbejdermæssigt ikke indebære forskydninger mellem afdelingerne i Søborg og Esbjerg, hvor der er henholdsvis 120 og 60 medarbejdere.

Produktionen i Søborg vil være koncentreret om industriel montage af løsninger til vindmøllemarkedet og internationale OEM-kunder. I Esbjerg ligger ansvaret for offshore- og serviceområdet, og fokus vil være på håndværksmæssig montage og skræddersyede løsninger for danske kunder.

- PMC Groups kundekreds strækker sig lige fra den lille smedevirksomhed til nogle af Danmarks største industrikoncerner. Ikke mindst vore tætte relationer til små og mellemstore virksomheder har gennem årene bidraget til vores succes, og vi vil uformindsket fokusere på at betjene dette vækstlag i dansk erhvervsliv, siger direktør Leif N. Dircksen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094