23948sdkhjf

Jernstøberi fik ret i retten

Sø- og Handelsretten giver Morsø Jernstøberi medhold i, at det var ok at opsige forhandlersamarbejde.

Retten til at bruge varenavnet Morsø tilfalder kun Morsø Jernstøberi. Det har Sø- og Handelsretten afgjort i en tvist mellem jernstøberiet og en tidligere forhandler med adresse på Stenbukken i Aalborg.

Forhandlerens butiksnavn er nu Aalborg Pejsecenter, mens selskabsnavnet fortsat er Morsø Aalborg ApS. Varemærket Morsø, der er forbundet med Morsø Jernstøberi, skal nu fjernes fra alt materiale i Aalborg-firmaet og må ikke bruges i forbindelse med nogen af dens former for markedsføring overhovedet.

- Vi har nu fået bekræftet dommene fra byretten, fogedretten og landsretten i Sø- og Handelsretten, fortæller Sophus Bøgeskov Christensen, advokat for Morsø Jernstøberi i sagen.

- Sø- og Handelsretten har afgjort, at Morsø er et unikt varemærke, som kun må bruges af Morsø Jernstøberi. Derfor skal Morsø Aalborg ApS betale 10.000 kr. i erstatning til jernstøberiet for uberettiget brug af navnet, uddyber advokaten.

- Jeg har ikke nogen kommentarer til dommen, for jeg har endnu ikke haft lejlighed til at tale med min klient. Jeg ved derfor ikke, om han vil gå videre med sagen, siger butiksejerens advokat Hans Peter Storvang.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095