23948sdkhjf

Ib Andresen Industri udvider samarbejdet med Caljan

Strategisk aftale mellem Caljan og Ib Andresen Industri kaster ordrer af sig.

- Vi er utroligt glade for samarbejdet med Caljan. Det er en virksomhed i rivende udvikling med stor vækst til følge, og vi er stolte af at bidrage til deres produkter og løsninger. Det viser med al tydelighed, at vi har nogle evner og et setup som appellerer til markedet, udtaler Thomas W. Nørholm, sales manager for Stålløsninger i Ib Andresen Industri i en pressemeddelelse.

Hos Caljan er Frank Lindner-Lassen, Group Logistik, også tilfreds med det udvidede samarbejde:

- Strategisk er aftalen vigtig for os. Vi går fra kun at have én leverandør af vores profiler til Performer til nu to. Ib Andresen Industri var det oplagte valg, da de i forvejen leverer stålprofiler til vores datterselskab i Letland, hvor vores Classic-teleskop produceres.

Tæt samarbejde
Aftalen og det udvidede samarbejde betyder, at Ib Andresen Industri også skal til at producere stålprofiler til Caljans Performer teleskop-conveyersystem, som produceres i Danmark og Letland.

- Gennem vores leverancer til Letland, har vi bevist vores værd. Det er en af forudsætningerne for, at den nye aftale er kommet i stand. Kravene til de nye stålprofiler, som vi blandt andet skal bukke, er skærpet sammenholdt med kravene for stålprofilerne til Letland. Det har betydet, at vi i den indledende fase har arbejdet meget tæt sammen, fortæller Thomas W. Nørholm.

Til det tilføjer Frank Lindner-Lassen:

- Vi har haft vores kvalitetskoordinator Kent Jahns med i produktionen hos Ib Andresen Industri for træning, så vi, mens udfordringerne opstod, kunne løse dem. Det har været positivt.

Fra stålværk til levering
Udover kvalitetspakken og selve bearbejdningen af stålet - som inkluderer laserskæring, gevindskæring og kantbukning - står Ib Andresen Industri også for materialeindkøb.

- Vores viden om stål gør os i stand til at tage styring med materialet gennem hele rejsen fra værk til levering hos Caljan. Igennem hele forløbet sørger vi for, at dokumentation og kvalitet er i orden. Caljan behøver ikke bekymre sig om den del. De kan fokusere på at samle Performer’ne, slutter Thomas W. Nørholm.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094