23948sdkhjf

Haarslev Industries vil runde 2,2 milliarder

Den fynske virksomhed sætter gang i en omfattende transformation.

I dag omsætter Haarslev Industries, der producerer procesudstyr til bearbejdning af organiske biprodukter fra eksempelvis slagterier, for godt 1,5 mia. kr. I løbet af tre-fire år skal det tal vokse med 50 procent og dermed runde 2,2 mia. kr. Det skriver Fyens.dk.

Vejen dertil går gennem en omfattende omstrukturering, hvor man dels vil integrere en række virksomheder, der er købt op siden 2006, men som er fortsat som selvstændige datterselskaber. Og dels vil man satse mere på produktudvikling.

Sidstnævnte skal blandt andet ske ved at investere 3-4 procent af omsætningen i decideret udviklingsarbejde – hovedsageligt i hovedsædet på Fyn.

- Det her er den største forandring i virksomhedens historie. Vi skal blive meget bedre, og det skal især ske ved at arbejde bedre sammen og få meget bedre udnyttelse af den store viden, vi har. Alle processer bliver strømlinet og ensartet for at give kunderne bedre produkter i en bedre kvalitet og til tiden. Det skal give os en kraftig økonomisk fremgang i de kommende år, siger administrerende direktør Han Defauwes til Fyens.dk.

Haarslev Industries blev i 2012 købt af kapitalfonden Altor, og i 2016 overtog Han Defauwes stillingen som CEO.

Originalartikel: https://www.fyens.dk/erhverv/Ny-chef-for-1100-Fynsk-koncern-skal-vokse-voldsomt/artikel/3221304

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095