23948sdkhjf

Robotterne indtager elektronikmesse i Odense

Ny robotmesse afholdes sideløbende med elektronikmessen E-18 i Odense i september.

Når elektronikmessen E-18 løber af stablen i september 2018 i Odense Congress Center bliver der åbnet endnu en udstillingshal med plads til nye aktører fra robotindustrien.

Der er mange synergier mellem robotter og elektronik, og derfor vil det ifølge messechef Michael Helm fra Odense Congress Center være til gavn for både elektronikbranchen og robotindustrien at udvide med en robotmesse.

- Jeg er sikker på, at tilføjelsen af nye udstillere og besøgende fra robotindustrien vil være med til at styrke E-18. Det har længe været et attraktivt marked for elektronikbranchen, og da Odense er blevet udnævnt som "robothovedstad", ser jeg det som helt naturligt at knytte elektronikbranchen og robotindustrien tættere sammen under E-18, siger Michael Helm. 

Et udstillingsvindue for robotindustrien
Hos robotklyngen Odense Robotics vækker det begejstring, at robotindustrien bliver en del af E-18. 

- Med messen får robotvirksomheder og underleverandører et unikt udstillingsvindue, hvor de kan møde kunder, partnere og potentielle medarbejdere. Det glæder mig at se endnu et tiltag, der kan understøtte robotvirksomhedernes vækst og synliggøre Odenses robotindustri, siger Mikkel Christoffersen, forretningschef for Odense Robotics. 

Odense Robotics planlægger selv at deltage på robotmessen med aktiviteter og en stand sammen med en række af robotklyngens start-up-virksomheder. 

Samarbejde mellem Blue Ocean Robotics og Odense kommune
Den nye robotmesse etableres i forlængelse af, at Odense Kommune og robotvirksomheden Blue Ocean Robotics er nået til enighed omkring en ny robotmesse. Odense Congress Center har længe arbejdet på at etablere en robotmesse, og senest har Blue Ocean Robotics også bedt Odense Congress Center stå for at etablere, udvikle og gennemføre messen. Det vil ske i tæt samarbejde med robotbranchen, mens Blue Ocean Robotics blandt andet vil medvirke til at tiltrække keynote speakers med mere til messen. 

Odense Congress Center har siden 2002 dannet rammerne om elektronikmessen, som i 2016 satte rekord med 142 udstillere og 3.600 besøgende. 

E-18 og robotmessen finder sted d. 11.-13. september 2018 i Odense Congress Center.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093