23948sdkhjf

Ny om navne: Bast & Co ruster sig til øget efterspørgsel

Genbrug og upcycling af maskiner er muligheder, som der for alvor er kommet fokus på i industrien. Det mærker den danske virksomhed Bast & Co, der styrker medarbejderstaben.

De løber stærkt hos Bast & Co i Vejle, der er specialiseret inden for reparation, renovering og vedligehold af produktions- og værktøjsmaskiner. Omsætningen er det seneste år steget med 10 procent, og det er særligt øget efterspørgsel på renovering og upcycling af ældre maskiner, der driver væksten. Især reparation af værktøjsmaskiner er en niche, som skaber værdi for virksomhedens kunder, der undgår at smide dyrt indkøbte maskiner ud før tid. Ordrebogen er fyldt, og det kalder på nye medarbejdere. For nylig er 26-årige Kristoffer Fornitz Hansen og 49-årige Mads Juul Jacobsen blevet ansat.

Kristoffer Fornitz Hansen er uddannet industritekniker, og efterfølgende har han læst til maskinmester. Han kommer fra en stilling som reservedels- og servicekoordinator i Houston, Texas.

– I USA stod jeg for salg af reservedele til skibsmotorer til det nordamerikanske marked samt planlægning af servicejob og reparationer. Nu er jeg selv den, der udfører serviceopgaven hos kunden. Rent arbejdsmæssigt er den store forskel, at jeg tidligere arbejdede for en OEM, der kun servicerer egne produkter. Bast & Co servicerer alle maskintyper fra alle producenter, og det giver en spændende, alsidig arbejdsdag, fortæller han om sit nye job.

Mads Juul Jacobsen, der er uddannet smed og maskinarbejder, fortæller om sit nye arbejde:

- Jeg ser frem til at komme ud til kunder og opgaver, hvor jeg ikke nødvendigvis har løsningen fra begyndelsen. Det ser jeg som både udviklende for mine faglige kompetencer, og det er med til at give en personlig tilfredsstillelse. Bast & Co besidder en lille niche af kompetencer, som man ikke ser mange andre steder, og det er jeg glad for at være blevet en del af.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.273