23948sdkhjf

Interessen for E-handel skal øges

SMV’erne skal til at interesse sig mere for E-handel. Derfor forsøger Håndværksrådet og Rambøll Management at få mindre virksomheder til at interessere sig for elektronisk handel gennem en række arrangementer.
ErhvervsBladet skriver i dag om arrangementet i Billund i onsdags, hvor bare en halv snes tilhørere vovede at nærme sig det for mange mindre virksomheder ukendte land.

Århus Kommune gør det. Grundfos gør det. En række andre især offentlige men også private virksomheder gør det, og snart vil flere følge efter: Forlanger at leverandører har et elektronisk varekatalog, der kan kobles på deres indkøbssystem, skriver ErhvervsBladet.

Direktør Kirsten Willis fra Nørresundby-firmaet Scan-Co A/S kendte for et halvt år siden ikke meget til elektronisk handel. Hun kom i december i fjor med i en af Rambøll Managements seks vækstgrupper med samlet 60 små og mellemstore virksomheder, skriver ErhvervsBladet.

- Nu er jeg ikke i tvivl om, hvad e-handel er, og hvad der skal til. Alle offentlige institutioner kræver eller vil komme til at kræve det af deres leverandører. Aalborg Kommune har lavet en indkøbsportal, hvor den afholder udgifterne for leverandører, og vi ser mindre kommuner i Østjylland lave fælles indkøbsaftaler, siger Kirsten Willis til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063