23948sdkhjf

USA-drømme kostede dyrt

LBH International har atter fået snuden oven vande efter en mislykket satsning i USA.

Det hele begyndte tilbage i 2014, da en ny investor blev indlemmet i selskabet for at skabe grobund for en ambitiøs vækstplan, der blandt andet betød indtog på det amerikanske marked. Det skulle dog vise sig at blive en dyr fornøjelse. Det skriver Fyens.dk.

- Det kan godt være, at det kunne have lykkedes på længere sigt, men samtidig med, at vi pumpede penge i USA-projektet, væltede vores primære marked i Norge, og Tyskland blev også ramt. Det så pludselig grimt ud, og jeg kunne ikke se mig ud af, hvornår vores virksomhed ville rette sig igen. Jeg var nødt til at justere ind og skære i omkostningerne. Vi måtte lade USA falde og satse på de markeder, vi kendte, fortæller direktør Rune Lindholm Skræp-Hansen til Fyens.dk.

I 2013/2014 og 2014/2015 blev det til et samlet underskud før skat på næsten 5,5 mio. kr. Siden er udviklingen dog blevet vendt, og 2015/2016 gav et lille plus på 165.260 kr.

Nu er LBH International derfor klar til at satse på vækst igen. Det skal blandt andet ske i Tyskland og Mellemøsten.

Originalartikel: https://www.fyens.dk/kerteminde/Dyre-laerepenge-LBH-International-er-igen-paa-rette-spor-efter-USA-eventyr-/artikel/3219986

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094