23948sdkhjf

Gang i nyansættelserne hos DIS

Ingeniør- og udviklingsvirksomheden er i en rivende udvikling og ansatte i løbet af 2017 167 nye medarbejdere.

Ingeniør- og udviklingsvirksomheden DIS, der i disse år oplever en kraftig udvikling, ansatte i løbet af 2017 167 nye medarbejdere. Det er særligt på hovedkontoret i Stilling ved Århus og i den polske afdeling i Krakow, at virksomheden har budt velkommen til de mange nye medarbejdere, men også afdelingerne i Aalborg, Esbjerg og København samt afdelingerne i Tyskland og USA har oprustet med nye kompetencer inden for alle industrielle ingeniørdiscipliner.

I november åbnede ingeniørvirksomheden en ny afdeling i Kolding, og uden for landets grænser åbnede DIS i foråret endnu en afdeling i USA i Orlando, og i december indtog virksomheden det spanske marked og åbnede en ny afdeling i Barcelona.

- De seneste år er vi vækstet kraftigt i vores forskellige aktiviteter både i Danmark og i udlandet. Vi har haft held med at tiltrække kompetente medarbejdere, hvor vi alene i Polen har ansat 45 nye kolleger, så vi fortsat kan fastholde og udvikle den høje kvalitet, vores kunder efterspørger, siger Michael Gadeberg, direktør og partner hos DIS.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098