23948sdkhjf

Er der en DM i Skills-deltager nær dig?

Når DM i Skills afgøres i MCH, Herning 18.-20. januar, er der hentet talenter fra selv de fjerneste afkroge af Danmark..

I alt 315 unge fra erhvervsuddannelserne er tilmeldt dette års DM i Skills. Samtidig sætter arrangementet rekord med hele 42 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag.

Hovedparten af deltagerne i konkurrencefagene træner i disse uger i fritiden eller på fuld tid på deres skole eller i virksomheden. Forud for det har de kvalificeret sig til DM gennem skolekonkurrencer og regionale mesterskaber.

Og igen denne gang er der tale om en ægte landsdækkende konkurrence, hvor deltagerne kommer fra hele Danmark, som det fremgår af ovenstående kort, hvor deltagernes hjemsted er markeret.

DM i Skills er en konkurrence, hvor de dygtigste unge fra erhvervsuddannelserne viser deres evner. Selve konkurrencen løber over tre dage, hvor der arbejdes under tidspres foran et stort publikum med at gøre et bestemt stykke arbejde færdigt i den bedst mulige kvalitet. Opgaverne er skruet sammen, så man inden for det enkelte fag får afprøvet et bredt udsnit af kompetencer.

Se det interaktive kort her.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063