23948sdkhjf

PN-Beslag igen i vækst

Virksomheden kommer ud af 2017 med et minus.

Det går fremad for A/S Peder Nielsen Beslagfabrik i Brønderslev. Det konstaterede administrerende direktør Per Albæk i sin juletale til medarbejderne.

- 2017 har igen budt på nye udfordringer, men det ser ud til, at vi snart i en situation, hvor vi kan komme til at køre med positive tal på driften. Vi kan konstatere, at vi fortsat har stigende omsætning på den del af forretningen vi skal leve af i fremtiden.

Han konstaterede, at det forløbne år har været påvirket af salget af virksomhedens industriafdeling til tyske Roto.

- Der er flere produkter, som løbende er blevet og i fremtiden vil blive overtaget af Rotos egne produktionsenheder. Vi har desværre også i år måttet sige farvel til en del kolleger som følge af dette. Vi er dog i den positive situation, at vi har fået rettighederne til salg af hængsler tilbage.

- Virksomheden slutter året med et negativt resultat. Der er i 2017 lavet rigtig mange nye tiltag, som helt sikkert kommer os til gavn i 2018. Effektiviteten er på vej op som følge af en målrettet indsats, og vi venter naturligvis, at det fortsætter med at gå i den rigtige retning i 2018, sagde han.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079