23948sdkhjf

Det sker: SMV’er inviteres til Nortec-messen

SMVdanmark inviterer danske virksomheder med på endagstur på Nortec-messen i Hamborg.

Nortec har cirka 500 tyske og udenlandske udstillere og 14.000 besøgende. SMVdanmark vil med turen gerne give danske virksomheder et indtryk af den tyske messe – både som mulighed for at orientere sig om nyt i branchen, men også som muligt udstillingsvindue.

Center for Underleverandører (CfU) og Eksportrådet har på messen etableret en dansk fællesstand, hvor 10 danske virksomheder viser deres produkter. CfU’s direktør, Knud Hareskov, vil fortælle deltagerne om konceptet og erfaringerne med at udstille sammen på Nortec på de sidste tre messer. Der vil desuden være mulighed for at tale med udstillerne på standen om deres erfaringer.

Tre danske underleverandørvirksomheder; Worm’s Smede og Maskinværksted, SP Staal og Chemtec har i fællesskab etableret en meget prisbillig løsning på danske nabostande. Egon Worm vil fortælle deltagerne om deres erfaringer med at udstille på Nortec, og om hvor lidt der skal til for at få en fuldt funktionsdygtig stand.

SMVdanmark har samtidig startet samarbejde med VDMA’s afdeling i Hamborg om at skabe gode rammer for samarbejde mellem danske og tyske metalvirksomheder. VDMA har i den forbindelse inviteret deltagerne på SMVdanmarks besøg til at være med på en workshop.

Besøget på messen finder sted tirsdag den 23. januar. Deltagerne skal selv sørge for transport. Tilmelding og yderligere information kan fås ved henvendelse til Jens Kvorning på kvorning@smvdanmark.dk.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11