23948sdkhjf

Bliver eneejer af Aalborg Gummivarefabrik

Winther Holding køber samtlige aktier i den nordjyske producent af teknisk gummi.

Vækst-Invest Nordjylland og Winther Holding erhvervede i 2009 aktiemajoriteten i Aalborg Gummi­varefabrik fra John Andersen som et første skridt i et generationsskifte. Igennem godt otte år har de tre parter og aktionærer haft et samarbejde, som har betydet en tredobling af både omsæt­ning, indtjening og antallet af medarbejdere. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Direktør for Aalborg Gummivarefabrik, René Jakobsen, fortæller:

- Aalborg Gummivarefabrik har siden 2009 været på en rigtig spændende rejse. Virksomheden er vokset fra 11 til mere end 30 ansatte, produktporteføljen og kundekredsen er udvidet væsentligt, og eksporten er stigende.

Søren Mølgaard Kristensen, Vækst-Invest Nordjylland, fortæller:

- Aalborg Gummivarefabrik var den anden in­vestering i Vækst-Invest Nordjyllands historie, og vi er utroligt glade og stolte over den succeshistorie, virksomhe­den har været for alle aktionærer. Efter snart ni års ejerskab er det helt naturligt, at vi som kapitalfond realiserer vores investering. Aalborg Gummivarefabrik er et skoleeksempel på et succesfuldt generationsskifte, hvor den tidligere ejer dengang fortsatte sin tilknytning til selskabet.

John Andersen, fortæller:

- Jeg valgte i 2009 at sælge majoriteten af aktierne i Aalborg Gummivarefabrik og invitere nogle finansielle og industrielle investorer med på holdet. Det har været meget glædeligt at følge udviklingen af ”min” virksomhed, og jeg er meget tilfreds med beslutningen tilbage i 2009, samt ikke mindst det samarbejde vi tre aktionærer har haft. Det er selvfølgelig en speciel følelse nu at sælge de sidste aktier i en virksomhed, som har været en stor del af ens liv igennem de sidste 40 år, men jeg er stolt af den udvikling og den værdi, aktionærkredsen sammen har skabt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078