23948sdkhjf

Alpha Offshore-stifter afviser fyringsfrygt efter salg

Alpha Offshore Service er netop blev købt af den skotske offshore-koncern Sparrow Group. Medarbejderne skal ikke frygte for deres job, selvom de nye ejere har den amerikansk kapitalfond AEA Investors LP i ryggen, understreger det danske firmas stifter og – nu tidligere ejer – Mikkel Lund overfor Dagbladet Holstebro-Struer. 

Som led i salget af den Struer-baserede specialist indenfor Installation og vedligehold af vindmøller er det sikret, at Alpha Offshore forbliver en selvstændig forretningsenhed.

- Vi bliver ikke integreret mere, end vi selv ønsker. Og det er os selv, der styrer, hvor hurtigt vi skal integreres, og hvad der skal integreres, siger Mikkel Lund til Dagbladet Holstebro-Struer og tilføjer, at de særlige krav er årsagen til, at salget har taget lang tid at få på plads.

Alpha Offshore Service blev grundlagt af Mikkel Lund i 2007. Sidste år havde firmaet et overskud før skat på 24 mio. kr. På hovedkontoret i Struer er der 13 ansatte, mens der ude i verden er cirka 200 medarbejdere i de travle sommermåneder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078