23948sdkhjf

Eneejere af Metalsliberiet Kvali Slib.

Det sydjyske sliberi er vokset kraftigt de seneste år.

Jacob og Lena Uth har overtaget hele ejerskabet af Brørup-virksomheden Metalsliberiet Kvali Slib.

- Vi har købt to sleeping partners ud, så jeg nu ejer to tredjedele og min kone en tredjedel af virksomheden, siger Jacob Uth.

Han trådte ind i virksomheden i 2012, hvor han overtog ejerskabet efter Rene Fredberg. Siden har Brørup-virksomheden haft kraftig vækst, og for nylig er man blevet kåret til gazelle af Dagbladet Børsen. Det betyder, at virksomhedens bruttoresultat er vokset mere end 100 procent gennem de seneste fire år.

- Da jeg købte virksomheden som maskinpark, var vi to fastansatte og en i flexjob, og nu er vi otte fastansatte. Vi har stadig stor efterspørgsel på vores arbejdskraft, så det er glædeligt, fortæller Jacob Uth.

Han har for nyligt offentliggjort regnskabet for 2016/2017, og det viser et minimalt underskud før skat på godt 36.000 kr. Det er der dog en grund til, forklarer Jacob Uth.

- Sidste år var et investerings-år, og det afspejler sig i regnskabet. Produktionsarealet er blevet udvidet kraftigt, fra cirka 1.000 kvadratmeter til 2.200 kvadratmeter. Blandt andet fordi vi har købt nogle store maskiner i de seneste år, hvor vi har overtaget slibecentrene fra Dacapo og Inox, siger han.

- Så vi har gjort meget for at få noget vækst de seneste år, og den næste plan er at få bundlinjen med, så vi kan blive her i mange år, fortsætter han.

Købet af de to slibecentre betyder, at Metalsliberiet Kvali Slib har oprustet ganske markant inden for specielt slibning af langgods.

- Vi sliber meget langgods til grossisterne. Men en stor del af vores forretning er også håndslib og polering af kundespecifikke emner. Det foregår ved både stationær sliber og med luftsliber, siger Jacob Uth.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078