23948sdkhjf

Handelsvirksomhed flytter ind hos Lemvigh-Müller

Handelsvirksomheden G. Funder flytter ind hos stål- og teknikgrossisten i Kolding.

For at styrke sig overfor detailhandlen opkøbte Lemvigh-Müller tidligere på året virksomheden G. Funder, der tilbyder et bredt sortiment af blandt andet reb, koste, pensler, malergrej, rengøringsartikler, søm og skruer til blandt andet byggemarkeder og supermarkeder.

Nu hiver virksomhedens salgs- og administrative medarbejdere teltpælene op og rykker - inden året er omme - ind hos Lemvigh-Müller på Nordager 3 i Kolding, hvor der er blevet indrettet kontor og showroom.

Lageret, og de medarbejdere der arbejder her, bliver på G. Funders nuværende adresse i Ølsted, indtil en fremtidig løsning for et samlet lager er på plads, skriver Lemvigh-Müller i en pressemeddelelse.

- Vi har det seneste års tid arbejdet på en fælles strategi for Lemvigh-Müller og G. Funder. Nu er strategien og udflytningen på plads, og så er vi klar til at eksekvere fra den 1. januar i det nye år, siger salgsdirektør Flemming Bidmann.  

Han fortæller, at Lemvigh-Müllers division LM Unitrade, der gennem mange år har forhandlet el- og vvs-artikler til byggemarkeder, bliver fusioneret ind i G. Funder, og G. Funder fortsætter som et selvstændigt selskab i Lemvigh-Müller-koncernen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109