23948sdkhjf

Migatronic Automation runder et kvart århundrede

Migatronic Automation kan i disse dage fejre 25 års jubilæum. Den officielle registrering blev foretaget 10. december 1985, men det var først i april 1986, der for alvor kom gang i produktionen.
Virksomheden er et datterselskab af Svejsemaskinefabrikken Migatronic i Fjerritslev. Og det var her, beslutningen blev truffet midt i firserne om at etablere en selvstændig division til at arbejde med svejseautomatisering, da man vurderede, det ville blive et vigtigt, fremtidigt forretningsområde.

Første domicil var på Mølhavevej i Aabybro. Men efterhånden som pladsen blev for trang, udvidede man ved at bygge til i højden og satte en ekstra etage på bygningen. Vokseværket fortsatte imidlertid, og i 1994 flyttede man til større og mere velegnede lokaler på Knøsgårdvej. I 2007 blev naboparcellen købt til, da det atter kneb med pladsen.

Føler sig godt rustet
Den nuværende direktør Kim H. Kallestrup, som overtog roret i 2009, fortæller:

- Fra at være et mindre, værkstedspræget foretagende har Migatronic Automation udviklet sig til at være en af Europas førende udviklingsvirksomheder inden for svejseautomatisering. Heller ikke vi er upåvirkede af finanskrisen; men vi er en del af en velkonsolideret koncern, og vores brede produktprogram og dygtige medarbejdere gør, at vi føler os godt rustet til fremtiden.

Migatronic Automation har en betydelig eksportandel, og eksporten er i vækst. Med sine produkter tilfører selskabet stor konkurrencekraft til en lang række danske og udenlandske virksomheder, herunder blandt andet VW, Electrolux, Grundfos og Danfoss.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11