23948sdkhjf

JLM Teknik styrker serviceaktiviteter

Hobro-virksomheden har oplevet en kraftig stigning på eftersyn og service på kraner og løfteudstyr på Sjælland.
I den forbindelse har JLM Teknik netop udvidet serviceafdelingen med en servicemontør med bopæl på Sjælland, så man dermed kan opfylde de krav, der stilles fra kunderne med hensyn til service på kraner og løfteudstyr.

- Med denne styrkelse, kan vi sikre vores kunder på Sjælland, at de altid meget hurtigt kan få fat i en servicemontør, hvad enten det drejer sig om reparation eller anskaffelse af kran og løfteudstyr.
For JLM teknik er det meget vigtigt, at kunden bliver hjulpet, når problemerne opstår. Derfor er alle vores servicebiler forsynet med de mest gængse reservedele, så montøren i de fleste tilfælde kan løse problemet på stedet, så vi minimerer driftsstop hos kunden og begrænser omkostningerne på servicebesøg, skriver JLM Teknik i en pressemeddelelse.

I modsætning til mange andre kranservicevirksomheder, har JLM teknik egen produktion af løfte- og håndteringsudstyr til alle områder af industrien. Hobro-virksomheden tilbyder derfor en komplet løsning indeholdende kran, hejseredskab og løfteåg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078