23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i Scape Technologies

Søren Bøving-Andersen er pr. 1. december 2010 ansat som administrerende direktør for Scape Technologies.
Scape Technologies udvikler og sælger fleksible og automatiserede bin-picking systemer til produktions- og fremstillingsvirksomheder. Selskabets kernekompetence ligger indenfor området avanceret 3D vision-teknologi samt den tekniske implementering af dette i produktionen.

- Vi har nu de første succesfulde kundeinstallationer i gang. Med Søren Bøvings stærke ledelsesmæssige og kommercielle erfaring fra en række succesfulde internationale it-virksomheder er Scape Technologies nu for alvor klar til at erobre markedet for avancerede bin-picking systemer, udtaler bestyrelsesformand Jesper Haugaard.

Forventer vækst
Søren Bøving-Andersen kommer fra en stilling som salgsdirektør hos softwareudvikleren Giritech og har tidligere været nordisk direktør for blandt andet Siebel Systems og har en bred ledelsesmæssig erfaring fra it- og softwarebranchen.

Scape Technologies, der primært er ejet af NOVI, arbejder tæt sammen med internationale partnere for at levere state-of-the-art bin-picking robotter til industrien og forventer en stærk vækst i de kommende år.

Med støtte fra Højteknologifonden deltager Scape Technologies desuden et treårs innovations-teknologiprojekt, der skal skabe næste generations ”Plug-and-Produce” Bin-Picker robot, som vil øge produktiviteten og fjerne omkostningstunge ensidigt gentagende håndteringsopgaver fra moderne produktion.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.316