23948sdkhjf

Nyt liv til vestjysk maskinfabrik

Kyndestoft Maskinfabrik er klar i nyt setup efter konkurs i september.

Det var én, for Albert Hedegaard fra Kyndestoft Maskinfabrik og folkene bag, noget uforståelig konkurs, der ramte dem sidst på sommeren.

Firmaet havde præsteret tre års overskud, havde en egenkapital på 1,5 mio. kr. og var selv den største kreditor. Men det var ikke muligt at finde pengene til en større momsafregning, og Kyndestoft Maskinfabrik gik herefter konkurs.

Albert Hedegaard har dog valgt ikke at dvæle ved, hvad der er sket, men i stedet se fremad. Han fortæller:

- Vi kunne mærke en stigende efterspørgsel efter vore forskellige produkter og vores innovative løsninger. Derfor vil vi ikke umiddelbart stoppe her og har således valgt at fortsætte i nyt virksomhedsregi for at forsyne vore mange gamle og nye kunder i markedet.

Albert Hedegaard fortæller blandt andet, at patenter og IP (immaterielle rettigheder) tages med over i det nye selskab, så intet af den gennem tiden opbyggede viden og knowhow går tabt.

Ser lyst på fremtiden
Opstarten af det nye selskab er da også gået over al forventning med travlhed lige fra dag ét, og der er allerede, udover til hjemlige aftagere, også leveret makiner til såvel Schweitz som Norge, og Albert Hedegaard ser derfor lyst på fremtiden for det nye selskab og de arbejdspladser, som gerne skulle blive et resultat af aktiviteterne.

Hovedområderne for det nye selskab, som hedder Kyndestoft Maskinfabrik ApS, vil være produktion og vedligehold af sprøjter til landbrug, skovbrug og vingårde, gødningsudstyr til flydende udbringning, miljørigtig glatførebekæmpelse med flydende udbringning og materiel til hegnsklipning og med tilsvarende lagerføring af reservedele til disse områder. Områder hvormed Albert Hedegaard og folkene bag Kyndestoft har helt op til 40 års erfaring.

Samtidig har Kyndestoft Maskinfabrik forhandling af tømidlet Freeway.

Det nye selskab vil have udgangspunkt fra samme adresse som tidligere – i Sevel ved Holstebro.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093