23948sdkhjf

Idoc åbner afdeling på Sjælland

Den aalborgensiske ingeniørvirksomhed har slået dørene op for en ny afdeling i Ballerup.

Idoc har i 2017 oplevet en stigende vækst, vundet en rammeaftale med Forsvaret, og åbner nu en ny afdeling i Ballerup.

- 2017 har været et rigtig godt år for idoc, og med den stigende efterspørgsel på vores ydelser er det en naturlig udvikling, at vi udvider til Sjælland, fortæller Peer Mørk, administrerende direktør for Idoc i en pressemeddelelse.

- Det er vigtigt for os, at vores samarbejdspartnere, i fællesskab med os, opnår de bedste resultater. Dette kan vi sikre med den nye afdeling. Ved at minimere afstanden til både de sjællandske produktionsvirksomheder, hvor vi leverer konsulentydelser til flere forskellige projekter, og Forsvarsministeriets materiel- og indkøbsstyrelse, hvor vi har rammeaftalen angående ingeniørarbejde og teknisk support, kan den nye afdeling mindske kommunikationsvejen, sikre kvaliteten og imødekomme den stigende efterspørgsel fra produktionsvirksomheder og industrier, uddyber Peer Mørk.

Den daglig leder af den nye afdeling i Ballerup bliver Steffen Karlshøj. Han er uddannet industritekniker fra MAN B&W samt produktionsteknolog fra UCN, og har siden 2011 arbejdet som projektleder for Idoc.

Idoc består på nuværende tidspunkt af 50 medarbejdere, hvor de fleste arbejder fra hovedkontoret i Aalborg. Afdelingen i Ballerup skal i løbet af 2018 efter planen udvides med flere medarbejdere.

- Vi skal fortsætte med at være fleksible, styrke vilkårene for samarbejde og altid sikre de bedste løsninger, og det kan vi gøre med vores nye afdeling på Sjælland, fortæller Peer Mørk.

Læs mere om: Idoc
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063