23948sdkhjf

Stor interesse for 3D scanning af metalemner

30 deltagere var med, da Zebicon afholdt første GOM-brugermøde.

Tekniske oplæg, workshops og networking tiltrak 30 deltagere, da målevirksomheden Zebicon afholdte GOM-brugergruppemøde i sidste uge.

GOM-brugergruppemøde er et arrangement, hvor brugere af GOM måleudstyr samles for at blive opdateret og få nye input til brugen af 3D-scanning og optisk koordinatmåling.

Formålet med mødet er ifølge Zebicon at få skabt et godt netværk mellem alle GOM-brugere i Danmark, så de på tværs af brancher kan dele erfaringer.

Baggrunden er, at 3D-scanning og optisk koordinatmåling bliver mere og mere anvendt i industrien, og efter flere forespørgsler på at skabe et netværk i Danmark, lancerede Zebicon det nyligt afholdte GOM-brugergruppemøde for første gang.

- Der var stor opbakning fra brugerne, da hele 30 deltagere mødte op. Vi oplevede, at deltagerne hurtigt fandt sammen og viste stor spørgelyst og nysgerrighed på dagen, siger Kasper Fedde Krog, teknisk direktør ved Zebicon,

Teknologien inden for optisk måling er i stor udvikling, og der kommer mange softwareopdateringer henover året.

- GOM-brugergruppemødet er en god mulighed for at holde brugerne herhjemme opdateret på de hardware- og software-nyheder, der kommer og vise konkrete eksempler samt tips og tricks, som kan gøre brugernes hverdag lettere, forklarer Kasper Fedde Krogh.

Pakket program
Programmet for GOM-brugergruppemødet var pakket med oplæg, som skulle imødekomme brugernes forskellige interesseområder.

Dagen startede ud hos Zebicon i Billund, hvor programmet stod på workshops om både manuel og automatiseret 3D-scanning. Herefter blev arrangementet flyttet til Refborg Hotel og Spiseri i Billund, hvor programmet fortsatte med en workshop om optisk fotogrammetri samt tekniske oplæg om GPS-målsætning og nyheder i GOM-softwaren.

- Vi har efter arrangementet fået flere tilbagemeldinger fra deltagerne, som var begejstrede og godt tilfredse med udbyttet af vores GOM-brugergruppemøde. Alt i alt var det en rigtig vellykket dag, og noget vi helt sikkert vil gentage, afslutter Kasper Fedde Krogh. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.12