23948sdkhjf

FLSmidth køber op i Australien

Den danske koncern har afgivet tilbud på overtagelse af ESSA Australia.
FLSmidths tilbud på det børsnoterede australske selskab svarer til en samlet købspris på omtrent 170 mio. kr. Tilbuddet anbefales enstemmigt af ESSA’s bestyrelse med forbehold for et eventuelt mere gunstigt tilbud.

Købet er betinget af, at det accepteres af mindst 90 % af aktionærerne samt opfyldelse af andre relevante betingelser.

Et perfekt match
ESSA er en verdensførende specialist inden for konstruktion, fremstilling, service og support af prøvetagningsudstyr og prøvetilberedningsudstyr til den internationale mineral- og mineindustri. Virksomheden er til stede indenfor en række markedssegmenter, blandt andet: tilberedning af mineralprøver, laboratorieudstyr, tilberedning af industrielle faststoffer, knusning af mineraler, metallurgiske test, prøvetagning af råmalm, reservedele og vedligeholdelse samt laboratorie- og prøvetagningsautomation.

Hovedkontor og produktionsfaciliteter er beliggende i Perth i Australien, og ESSA gruppen beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

- Teknologien og medarbejderstaben passer perfekt til FLSmidths prøveudtagnings- og laboratorieteknologier og er en yderligere styrkelse af firmaets udbud af produkter til mineralindustrien, udtaler administrerende koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125