23948sdkhjf

Anmasi på opkøb

Den sydjyske producent af ultralydsrensere har udvidet sine kompetencer.

Det sker med opkøbet af den 25 år gamle virksomhed Compact Clean i Jægerspris.

- Det er et firma, der er kendt for godt håndværk. Deres produktprogram passer godt ind i vores, siger Jan Hedeby Sørensen, administrerende direktør hos Anmasi.

Anmasi er bedst kendt som leverandør af ultralydsrensere, mens Compact Clean er leverandør af spulevaskere.

- Det gør, at vi nu kan kombinere vores produktprogram med både spulevask og ultralyd i vores maskiner. Spulevask er mere velegnet til enkelte emner, der skal vaskes og til store emner på hele og halve tons, og det har vi ikke haft før i vores program, lyder det fra Jan Hedeby Sørensen.

- Compact Clean er blandt andet leverandør til stort set alle Forsvarets værksteder og leverer blandt andet anlæg til vask af dele til F16-flyene, tilføjer han.

Compact Clean fortsætter sine aktiviteter i Jægerspris, og den hidtidige ejer, Johnny Jensen, fortsætter som produktionschef.

- Vi har selvfølgelig overtaget både produktion og kunder, og Anmasi kommer fremadrettet til at stå for salg, levering og service af anlæggene, forklarer Jan Hedeby Sørensen.

Det er det tredje opkøb, Anmasi gør inden for to år. Tidligere har Grindsted-virksomheden overtaget Dansk Staalfilter Industri i Kjellerup og IFT Filter Technik i Wuppertal i Tyskland.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078