23948sdkhjf

Frontmatec køber op

Den danske automationsvirksomhed gearer nu op i Kina.

Det sker med overtagelsen af det kinesiske selskab Xinglong Food Machinery Manufacturing Co., Ltd., som er leverandør af udstyr til rødt køds-industrien i Kina. Det oplyser Frontmatec i en pressemeddelelse.

- Vi har været i tæt dialog med Xinglong i næsten et år, og vi er meget imponerede over virksomhedens udvikling og den nuværende ledelse. Xingdong har stærke kompetencer inden for industrien og tætte partnerskaber med de største kunder i Kina. Opkøbet gør Frontmatec i stand til at styrke vores markedsposition og udnytte det store vækstpotentiale i Kina, siger Henrik Andersen, CEO hos Frontmatec.

Xinglong blev grundlagt i 2001, og er specialiseret i produktion af udstyr til kvæg- og fjerkræslagterier.

- Dette er endnu et stort skridt fremad for Frontmatec, og vi er glade for at byde Xinglong velkommen ind i Frontmatec-familien. Jeg er overbevist om, at begge virksomheder kan få gavn af hinanden, og at kombinationen vil resultere i et meget stærkere værditilbud overfor vores kunder, som vil give næring til fremtidig vækst, siger Arne Vraalsen, bestyrelsesformand hos Frontmatec.

Xinglong fortsætter under eget brand i Kina, men vil få støtte af Frontmatec i bestræbelserne på at sælge mere avancerede løsninger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142