23948sdkhjf

Tæt dialog om Alfa Lavals fremtidsplaner

Trine Græse, borgmester i Gladsaxe, var forleden på besøg hos Alfa Laval.

Trine Græse var inviteret på besøg i anledning af, at virksomheden flytter produktionsarbejdspladser til Aalborg og Polen og i den forbindelse styrker test og udvikling i Søborg. Hun fik en rundvisning i produktionshallen, skriver Gladsaxe Kommune i en pressemeddelelse.

Administrerende direktør Per Lund Hansen tog imod og fortalte om fremtidsplanerne. Fra virksomheden deltog også Allan Schösler, site facility manager, Stina Özdemir, site relations manager, Henrik Røssel, projektleder på projekt ”Future Søborg” og Thor Sørensen, HR senior partner.

- Vi er glade for at have en stor industrivirksomhed som Alfa Laval i Gladsaxe. I bidrager til at opretholde Gladsaxe som en stærk og mangfoldig kommune med gode jobmuligheder. Det er vigtigt, at vi har tæt dialog, sagde kommunaldirektør Bo Rasmussen, der deltog sammen med direktør Maj Green, afdelingschef for by, Britt Vorgod Pedersen og erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen.

På mødet fik parterne også anledning til at følge op på Gladsaxe Erhvervskonference, hvor temaet var FN’s bæredygtighedsmål.

- I Alfa Laval er vi meget optaget af bæredygtighed både i forhold til mennesker, miljø, antikorruption og transparens. Vi har ikke hæftet FN’s bæredygtighedsmål på endnu, men vi ser et stort potentiale, sagde Per Lund Hansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094