23948sdkhjf

Det lysner hos Kverneland

Under krisen blev den fynske producent af landbrugsudstyr ramt hårdt. Nu stiger omsætningen igen, og virksomheden ansætter nye medarbejdere.
Før krisen havde Kverneland godt 400 medarbejdere og en omsætning på næsten 800 mio. kr. Begge dele blev halveret under krisen, men nu er der bedre tider på vej for Kerteminde-virksomheden. Det skriver Børsen.

Medarbejdertallet er nu oppe på 330, og sidste års underskud på 63 mio. kr. ventes at blive reduceret betydeligt i indeværende regnskabsår.

Vækst på 20 %
Fremadrettet ser administrerende direktør Claus Udengaard Thomsen endnu mere positivt på tingene. Næste år regner han med en vækst i omsætningen på mindst 20 %, og på længere sigt forventer han ganske solid efterspørgsel efter de fynske maskiner.

- De underliggende ”drivere” i markedet er gode for vores industri. Der bliver flere mennesker i verden og i takt med, at de bliver rigere, stiller de også større krav til deres mad. Hvis du før måtte spise ris, har du nu råd til fødevarer med et større proteinindhold som mælk og kød, og det skaber øget efterspørgsel i landbruget, udtaler Claus Udengaard Thomsen til Børsen.

Kverneland har specialiseret sig i maskiner til mælkeproduktion, og udover den generelle finanskrise har afregningspriserne på mælk påvirket salget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.218