23948sdkhjf

Dansk invasion i Jönköping

Igen i år byder Elmia Subcontractor på to danske fællesstande.

Det var ellers et stort ønske for de to at slå kræfterne sammen til én stor stand, men det har desværre ikke været muligt.

- Interessen blandt de danske underleverandører er simpel hen for stor til, at vi har kunnet "flytte sammen", konstaterer Knud Hareskov fra Center for Underleverandører, der sammen med Danmarks Ambassade i Stockholm står bag den ene fællesstand.

Den anden arrangeres af Industrisamarbejdet under DI, og tilsammen har de to fællesstande 35 udstillere med til Jönköping.

- Vi har udvidet samarbejdet blandt andet om markedsføringen og sammensætning af grupperne. Og vi prøver igen i 2018, men skal bruge omkring 400 kvadratmeter samlet, idet vi forventer cirka 40 udstillere, fortæller Knud Hareskov.

Som noget helt nyt laver fællesstanden et såkaldt netværksområde, som er målrettet virksomheder med begrænset eksport- og messeerfaring.

- Tanken er, at udstillerne her skal samarbejde og drage nytte af hinandens erfaringer, forklarer Knud Hareskov, og fortsætter:

- Netværksstandene har været meget efterspurgt. Vi er dog nødt til at begrænse antallet, så der stadig er en balance mellem erfarne udstillere og nye, så vi bevarer et stærkt overordnet netværk, hvor mindre erfarne eksportører kan drage nytte af deres knowhow.

Hvis konceptet bliver en succes, er det også planen at bruge det på Hannover-messen, der finder sted til april.

Elmia Subcontractor åbner tirsdag og varer til og med fredag. Udover de to fællesstande udstiller også en række andre danske virksomheder, og messen har listet hele 53 danske virksomheder i sit messeprogram.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094