23948sdkhjf

AGV Scandinavia får ny direktør

AGV Scandinavia opruster med en ny administrerende direktør i form af den 48-årige Ricco Veile, der sætter sig i førersædet for virksomheden den 1. december.

AGV Scandinavia så dagens lys i 2016, hvor robotvirksomheden Bila og truckvirksomheden N.C. Nielsen gik sammen om at etablere et fælles selskab til fremtidens AGV-løsninger på det skandinaviske marked. Virksomheden har udviklet en række AGV-løsninger, der er sat i drift hos blandt andet danske fødevarevirksomheder.

Med ansættelsen af Ricco Veile skal AGV Scandinavia løfte sig til næste niveau. Ricco Veile kommer med en mangeårig direktørerfaring fra selskaberne All Nrg Skive, VB Enterprise og Hea Automation.

– Vi glæder os til at byde Ricco Veile velkommen som administrerende direktør i AGV Scandinavia. Han har stor erfaring med at lede og udvikle teknisk orienterede virksomheder. Med Ricco Veile i spidsen for AGV Scandinavia vil vi sætte yderligere fart i det skandinaviske AGV-marked. Vi oplever et gennembrud for AGV-teknologien netop nu og ønsker at udbrede kendskabet til vores spændende AGV-løsninger, udtaler administrerende direktør Poul B. Nielsen fra N.C. Nielsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094