23948sdkhjf

VMS Group udvider i Skagen

VMS Group i Frederikshavn åbner et satellitværksted på havnen i Skagen.

Basen er i Frederikshavn, og der er allerede afdelinger i både Norge og Brasilien. Nu udvider VMS Group, tidligere Vestergaard Marine Service, endnu engang. Denne gang med åbningen af et værksted i Skagen.

Værkstedet, der ligger centralt på havnen i Skagen, åbnede den 1. november. Herfra tilbyder VMS Group reparation og vedligeholdelse af alle typer dieselmotorer, turboladere, gear og propeller, ligesom der ydes service til både skibe i havn samt re­parationer under medsejlads - herunder on-site maskinering. På værkstedet er der desuden mulighed for maskinering, opretning og specialsvejsning.

Etableringen af endnu et nordjysk værksted skal ses i lyset af planerne om en havneudvidelse i Skagen, og det potentiale der findes heri, blandt andet et øget behov for maritim service. Samtidig sikres endnu bedre tilgængelighed for virksomhedens kunder blandt rederier og fiskerflåden i Norge og Sverige.

Styrke og backup
Samtidig vil VMS Group kunne trække på domicilet i Frederikshavn blot 40 kilometer fra Skagen.

- Vi er 115 mand i Frederikshavn, hvor vi også har både lager og 4.000 kvadratmeter værksted. Fra vores lager kan vi på kort tid servicere vores kunder med reservedele i høj kvalitet og til konkurren­cedygtige priser. Og vi kan rykke hurtigt ud, når der er behov for øget mandskab, siger driftsdirektør i VMS Group, René Thorhauge, der selv er skagbo.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187