23948sdkhjf

Hydra-Comp indtager Skandinavien

Nu får både svenskerne og nordmændene rig mulighed for at købe hydraulikcylindre fra lageret i Skive, for virksomhedens produktsortiment er ikke længere kun forbeholdt de danske kunder.
Generelt har Hydra-Comp ageret offensivt under krisen. Frem for at spare på markedsføringen og skære ned på antallet af ansatte, opgraderede de i stedet forretningen i fællesskab med et fleksibelt medarbejderteam. Nu rører Hydra-Comp på sig igen og denne gang for at udvide forretningen til det øvrige Skandinavien

- Vi er jo nok lidt positive her hos os, men vi fornemmer også, at der er begyndt at ske lidt mere. Nu er vores fokus også at tilbyde vores produkter til både Sverige og Norge, som er meget interesseret i at benytte en dansk leverandør, siger direktør Jørgen Jacobsen.

Fokus på eftermarkedet
Hos nichevirksomheden har man i første omgang valgt at fokusere på eftermarkedet i Norge og Sverige. Med det store lager i Skive, som består af et bredt produktsortiment med flere forskellige hydraulik-agenturer, kan virksomheden levere reservedele fra dag til dag.

Med udvidelsen til det øvrige Skandinavien forventer Hydra-Comp en større omsætning og mere aktivitet på salgssiden og i lagerekspeditionen. Med det nye brede forretningsfokus har Hydra-Comp også optimeret virksomhedens hjemmeside, så den kan anvendes af danske såvel som norske, svenske, tyske samt engelsksprogede kunder.

Hydra-Comp blev grundlagt i 2001 som en produktions- og handelsvirksomhed. Virksomheden er i dag en moderne maskinfabrik med speciale i konstruktion, ny-fremstilling og reparation af alle former for hydraulikcylindre til kunder i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Hydra-Comp er ejet af Jørgen Jacobsen og Ole Thomsen og udgøres p.t. af 13 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095