23948sdkhjf

Coloplast-direktør: Lukning ikke en krisebeslutning

Torsdag kom det frem, at Coloplast vil lukke fabrikken i Thisted inden 2020, og dermed vil 167 medarbejdere miste deres job.

Lukningen kommer i forlængelse af årsregnskabet, der netop er blevet offentliggjort, oplyser TV Midt-Vest.

Kanalen har også talt med Coloplasts administrerende direktør Lars Rasmussen, der beskriver lukningen som en naturlig vej at gå for virksomheden.

- Nu er vi desværre kommet dertil, hvor en nedlukning i Thisted er det næste logiske skridt at tage. Det er ikke fordi Thisted-medarbejderne gør det dårligt, men det er simpelthen et udtryk for, at vi kan få løst den opgave billigere andre steder. Derfor tager vi konsekvensen af det, fortæller han.

Langsigtet forbedring
Coloplast præsenterede et regnskab med et resultat efter skat på 4,95 milliarder ud af en omsætning på 15,5 milliarder. Det seneste regnskabs år har koncernen øget omsætningen med seks procent, oplyser TV Midt-Vest.

- Når vi nu har en udmelding om, at vi investerer mere for at lave mere vækst, og samtidigt også har en udmelding om, at vi lukker en fabrik i Danmark, så er det et udtryk for en ambition om at investere endnu mere i markedet, men det er ikke en krisebeslutning. Det er en del af den langsigtede indtjeningsforbedring, siger Lars Rasmussen.

Han oplyser, at fabrikken i Nordsjælland fortsætter som hidtil.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094