23948sdkhjf

Danfoss lufter tegnebogen igen

Nyt opkøb skal styrke koncernens Power Solutions-division.

Nordborg-virksomheden har opkøbt den finske virksomhed Visedo, der er specialister i løsninger til off-highway- og marinesegmenterne og har hjemme i Lappeenranta i det sydøstlige Finland.

Visedo blev grundlagt i 2009 og virksomheden producerer hybride og elektriske drevtog til elkøretøjer i marineindustrien, kommercielle køretøjer og tungt maskineri. Udover hovedkvarteret i Finland har virksomheden datterselskaber i Holland og Hongkong.

- Opkøb af ny, innovativ teknologi er en vigtig del af vores investering i vækst, og jeg er begejstret for, at det dygtige team hos Visedo nu slutter sig til Danfoss og vores fremtidige rejse. Elektrificering er et område, der udvikler sig hurtigt og rummer enormt potentiale, og Visedo er et glimrende eksempel på, hvordan vi kan fokusere på kundernes behov og på samme tid styrke vores udbud ved at skabe en bredere række af løsninger, siger Kim Fausing, CEO hos Danfoss.

- Opkøbet anerkender den knowhow og dygtighed, der er opbygget gennem årene mellem Visedo og Lappeenranta University of Technology. Den langsigtede forpligtelse fra de oprindelige investorer og evnen til at finde de bedste eksperter til at arbejde for virksomheden har været basen for denne succeshistorie. Vi er glade for, at historien fortsætter og bringer flere investeringer til hele regionen, siger Tuomo Rönkkö, bestyrelsesformand hos Visedo.

Den finske virksomhed bliver en del af Danfoss Power Solutions-divisionen.

- Vi ser en stigende efterspørgsel efter elektriske løsninger inden for off-highway køretøjer og marinemarkedet, som reaktion på de mere strikse emissions-regler, der pålægges disse markeder, samt effektivitets- og produktivitetsforbedringer som disse løsninger giver. Danfoss vil, baseret på dette opkøb, fortsat investere i elektrificering for yderligere at styrke vores position inden for industrien, siger Eric Alström, president for Danfoss Power Solutions.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125