23948sdkhjf

Bila-boss hædret

Jan Bisgaard Sørensen er ejerlederen bag Bila og har netop vundet prisen som Årets Ejerleder 2017 i Vestjylland.

Bila fra Nykøbing Mors blev grundlagt i 1988 og er et dansk projekthus, som hjælper sine kunder med produktionsoptimering gennem automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter. De har leveret mere end 1.000 automatiseringsløsninger til det europæiske og amerikanske marked inden for forskellige industrier og beskæftiger knap 300 medarbejdere i Skandinavien.

- Bila har opnået stor succes og udviklet sig meget de senere år med Jan Bisgaard Sørensen i spidsen. Han har ikke hun skabt succes og en flot vækst, men også fået virksomheden igennem en krise. Han er en unik iværksætter, som er dygtig til at synliggøre for omverdenen, hvor meget automatisering kan bidrage til kundernes vækst, fortæller Henning Jager Neldeberg, partner i PWC, der uddeler prisen sammen med Nykredit og Dansk Erhverv.

De seneste to år har virksomheden opnået en vækst på hele 67 procent, mens konkurrenterne i markedet har oplevet en vækst på 42 procent.

Jan Bisgaard Sørensen tog prisen foran Ole og Henrik Nielsen fra Brunsgaard Stillads- og Materieludlejning og Tommy Søndergaard fra DK Multi-Wear.

Læs mere om: Bila
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125