23948sdkhjf

DI-pris til emballagetrykproducent

Vækst og hurtigt comeback efter krisen blev onsdag honoreret med initiativpris.

Vetaphone A/S I Kolding modtog onsdag DI-Initiativpris for virksomheder I Trekantsområdet.

Vetaphone A/S udvikler, producerer og markedsfører Corona udstyr til bl.a. emballageindustrien, en teknologi der f.eks. muliggør tryk på og efterbehandling af plastikfilm og folier. Virksomheden drives i dag af de to brødre Frank og Jan Eisby. Den afgørende teknologi bag virksomhedens produkter – Corona behandling - blev opfundet af deres far tilbage i 1951 - en teknologi brødrene derefter har videreudviklet, så processen nu er hurtigere og mere miljøvenlig.

 - Den udvikling, Vetaphone A/S har været igennem, er en inspirerende fortælling og kan forhåbentligt minde andre virksomheder om, hvor vigtigt det er med et godt arbejdsmiljø og at have evnen til at løfte i flok. Men det er også fortællingen om en virksomhed, der har foretaget nogle bevidst strategiske valg i en svær periode, og som er lykkedes med det, siger formand for DI Trekantområdet Helle F. Andersen, der uddelte prisen sammen med Koldings borgmester Jørn Pedersen.

Fart på efter krisen
Virksomheden har især de seneste fem til seks år været igennem en rivende udvikling, og efter finanskrisen, der var hård ved virksomheden, er det gået stærkt. Blandt andet besluttede firmaet at satse på markederne i især USA og i Fjernøsten, og det banede vejen for et hurtigt comeback efter de svære år.

Vetaphones overskud har sat nye rekorder de seneste seks år, og medarbejderstaben er vokset fra 26 lige efter krisen til nu 65 medarbejdere. I 2016 opnåede Vetaphone et overskud på næsten 20 mio. kr., hvilket blev skabt med baggrund i en eksportandel på ca. 95 pct.  Med DI Trekantområdets Initiativpris 2017 er Vetaphone A/S blandt kandidaterne til at modtage DI’s nationale initiativpris, der uddeles på DI’s årlige konference for små og mellemstore virksomheder i januar 2018.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.364