23948sdkhjf

Ejerleder-pris til Gibotech-boss

Henrik Anker fra Gibotech vinder årets Temapris i forbindelse med kåringen af Årets Ejerleder på Fyn 2017.

I år overrækkes for anden gang en Temapris i forbindelse med Årets Ejerleder 2017. Prisen blev uddelt af PwC, Nykredit og Dansk Erhverv ved en kåring på Ewii Park torsdag.

- Temaprisen går til Henrik Anker for hans innovative tilgang, hvilket har skabt stor succes for virksomheden. Han formår at satse på talenterne og sikre, at de har de bedste betingelser for at udvikle deres potentiale i samspil med teknologien, fortæller Mikael Johansen, partner i PwC i Odense, der håber, at Henrik Anker kan være en inspiration for andre ejerledede virksomheder.

Fornyelse i højsædet
Henrik Anker står i spidsen for Gibotech, der udvikler, installerer og servicerer højteknologiske automationsanlæg med mere end 30 års erfaring.

- Henrik er en ejerleder, der har sat et markant præg på virksomheden, og som har været med til at vende virksomhedens forretningsgrundlag og løbende tilpasset produkterne til kundernes behov. Det har han gjort i tæt samspil med sine medarbejdere. Her har vi en ejerleder, som forstår vigtigheden af samspillet mellem talent og teknologi, og som efterlever årets tema til fulde, siger centerdirektør i Nykredit i Odense Lars Holm og ønsker tillykke med prisen.

Prisen som Årets Ejerleder 2017 på Fyn gik til Mads Pedersen fra gartneriet Alfred Pedersen & Søn.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08