23948sdkhjf

Rea Automatdrejning udvider maskinparken

Den fynske underleverandør har investeret i et nyt vertikalt rundbord til at supplere på de store serier.
Der er tale om en Buffoli Transfer-maskine, der er indkøbt som supplement til virksomhedens 6 spindel-maskiner.

- Den skal bruges til storproduktion – fra 100.000 emner og opad. Det kan godt være, vi vil starte med lidt mindre ordrer, men reelt er der kun økonomi i at bruge maskinen til de helt store serier. Hvis man kommer op i en stor volumen, så er det faktisk billigere end på de andre maskiner, vi har, forklarer Peter Nielsen fra Rea Automatdrejning.

Investerer trods finanskrisen
Maskinen vil typisk blive brugt til at dreje emner i messing, aluminium og stål med en diameter fra 10-40 mm. Og selv om der stadig snakkes finanskrise så er den ekstra kapacitet faktisk tiltrængt hos Rea, der blandt andet vil forsøge at skaffe kunder til maskinen i udlandet.

- Det er selvfølgelig lidt af et sats at købe maskinen midt i krisen, men vi har faktisk meget travlt for øjeblikket. Vi har mange ordrer, men det er typisk mindre ordrer, end det var tidligere. Og vi vurderer, at der et behov for den her maskine. Den er faktisk allerede en succes, og vi er nu i gang med tredje ordre på den, siger Peter Nielsen.

Travlheden betyder, at Rea forventer at udvide maskinparken yderligere. I december vil man derfor efter planen installere et par ekstra af virksomhedens mere gængse drejemaskiner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078