23948sdkhjf

Fusion skaber Danmarks næststørste trykluftvirksomhed

Reno-FF og Ardua Handels- og ingeniørselskab har besluttet at fusionere. Formålet er at skabe den stærkeste og mest innovative virksomhed i den danske trykluftbranche.
To af Danmarks markante spillere på markedet for industriel trykluft og trykluftservice fusionerer. Det fusionerede selskab skifter samtidig navn til Ardua Reno-FF for at signalere dels virksomhedens trykluft-historie fra 1952 og dels understrege den styrke, som det fusionerede selskab får på markedet.

- Vi gennemfører en fremtidssikret og nødvendig konsolidering i branchen ved at etablere Ardua Reno-FF. De to virksomheder i fusionen komplementerer hinanden på produkter, løsninger og kundesegmenter. Vi har derfor alle muligheder for at skabe stærk vækst fremover i det nye selskab, siger Jørn Iversen, administrerende direktør i Reno-FF og ny administrerende direktør i Ardua Reno-FF.

Alle medarbejdere fortsætter
Den nye direktør understreger, at alle medarbejdere fra de to virksomheder tilbydes ansættelse i den fusionerede organisation.

- Vores målsætning er vækst. Og vi får brug for dygtige medarbejdere til at løfte den store opgave, understreger direktøren.

Det fusionerede selskab bliver branchens næststørste aktør med en omsætning på over 90 mio. kr. og 53 medarbejdere. Og den nye storspiller på det danske trykluftmarked har appetit på endnu mere.

- Vores sammenlægning gør os langt mere effektive og dynamiske. Vores udvidede kompetencer og geografiske dækning er med til at sikre vores eksisterende og nye kunder de mest konkurrencedygtige løsninger og udekørende service på feltet, forklarer administrerende direktør for Ardua, Hans Togeby, som er ny salgsdirektør for industri- og serviceaktiviteterne i Ardua Reno-FF.

Ved fusionen sammenlægges fusionspartnernes afdelinger i Århus, som herefter udgør hovedafdelingen for industriel trykluft og service. På Sjælland sammenlægges to afdelinger i Karlslunde ligeledes rettet mod industriel trykluft og service. Afdelingen i Thyregod bliver hovedafdeling for produktion, lager, højtryk, eksport og forhandlersalg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094