23948sdkhjf

Skako flytter produktion til Danmark

Skako Concrete lukker sin fabrik i Frankrig som led i en større omstrukturering.

Skako Concrete har besluttet sig for at lukke sin produktion i Lille i Frankrig, og alle medarbejdere er derfor blevet afskediget. Den fremtidige produktion skal i stedet ske ved hjælp af samarbejdspartnere, mens montage og kvalitetstest flytter til Danmark. Det oplyser Skako i en fondsbørsmeddelelse.

- Vi vil nu tage et stort skridt i vores ambitiøse plan om at øge vores indtjeningsmarginer ved at opnå væsentlige omkostningsbesparelser og samtidig understøtte vores fremtidige vækst. Vi vil lukke Skako Concrete produktionen i Frankrig og i stedet gøre brug af samarbejdspartnere i europæiske lavkostlande, udtaler bestyrelsesformand Jens Wittrup Willumsen og tilføjer, at det ingen indvirkning har på forretningsområdet Skako Vibration.

Til formålet har Skako afsat 25 mio. kr. i fjerde kvartal af regnskabsåret 2017. Halvdelen er afsat som nedskrivninger i forbindelse med salg af Skakos ejendomme i Lille. Fra 2018 forventer koncernen dog, at nedlukningen vil kunne give årlige besparelser på 6 mio. kr.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188