23948sdkhjf

Stort auktionshus går ind i Danmark

Det tyske auktionshus Surplex etablerer sig i Skandinavien.

Surplex er et af Europas største auktionshuse indenfor brugte træ- og metalbearbejdningsmaskiner. Virksomheden opererer via en hjemmeside, hvor man har cirka 5.000 maskiner til salg og 500.000 besøgende per måned. Udover dette køber og sælger firmaet også brugte maskiner til sin kundebase.

- Vore kunder er typisk firmaer, som har brugte maskiner, som de gerne vil af med, men ikke selv har kunderne til. Surplex opkøber også hele fabriksenheder, som for eksempel hvis en produktionsenhed lukkes ned eller firmaet lukker. Vi henvender os også til konkursforvaltere, hvor vi tilbyder værdiansættelse af alt udstyr, markedsføring og køb/salg af hele enheder, siger Søren Ladefoged.

Han er netop blevet ansat som country manager i Norden og får altså til opgave at udbrede det tyske auktionshus nordpå.

- Vore planer på det skandinaviske marked, begyndende med Danmark, er, at vi gerne vil positionere os som et alternativ til de sædvanlige handelskanaler. Da Surplex både er et handels- og auktionshus, har vi muligheder for at tilbyde vore kunder både et køb af maskiner eller at sætte maskinerne på auktion, siger han til Metal Supply.

- Vi scanner p.t. markedet for at finde den helt rigtige indgangsvinkel til markedet og kunderne. Mange danske kunder kender os allerede, og vi har også flere projekter med danske kunder, så den erfaring bruger vi til at udvide vort kundegrundlag, uddyber han.

Surplex er hjemmehørende i Düsseldorf og har cirka 120 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078