23948sdkhjf

Nyt om navne: Tre nye hos BK Engineering

Den voksende efterspørgsel på ingeniørassistance skaber nye jobs hos BK Engineering.

BK Engineering har over de seneste år oplevet stigende efterspørgsel på ingeniørydelser. Derfor har virksomheden løbende etableret nye ingeniørstillinger. Senest er tre nye kolleger indtrådt i BK Engineerings tekniske team i Aalborg.

Med mere end 20 års erhvervserfaring bringer Eskil L. Aachmann, 46 år, kompetencer inden for 2D-tegninger, 3D-modellering og dokumentation ind i BK Engineerings team. Han skifter til BK Engineering fra en stilling som teknisk designer fra Labflex, hvor han tidligere havde en PTA-medarbejderstilling. Han har tidligere bestridt stillinger i forskellige industrier, såsom i den maritime, energi- og møbelsektoren.

Frederik Ø. Madsen, 20 år, er en nyuddannet teknisk designer og kommer fra en lignende stilling hos Dantech Freezing System. Han er blevet udtaget som EUD-talent til CAD-mesterskabet i Århus (Skills Denmark), som er et forløb for særligt talentfulde studerende.

Ioannis Chasapis, 35 år, træder ind i kredsen af projektledere hos BK Engineering. Han har en kandidatgrad i maskinteknik med speciale i vedvarende energi fra University of West Macedonia i Kozani, Grækenland. Forud for sin tiltrædelse hos BK Engineering har Ioannis bestredet en stilling som mekanisk ingeniør R&D hos Uni-Food Technic.

- Med tilgangen af tre nye tekniske kompetencer understøttes mangfoldighed inden for vores ingeniørteam, som i forvejen består af eksperter inden for el-, termisk og maskinteknik, lovgivninger med mere Vi er glade for at kunne byde vores nye medarbejdere, som vil være et stærkt supplement til vores eksisterende talentmasse, velkommen ombord, udtaler Søren Holm Madsen, afdelingsleder hos BK Engineering.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11