23948sdkhjf

Fordoblede omsætning med samme antal medarbejdere

Emballagevirksomhed nomineret til pris for deres vækst.

Siden Hanne Zinck og CEO, Bjarke Rolf Arlø, overtog Scandinavian Packaging  i 2008, er det kun gået én vej, og det er fremad.

Nu er selskabet nomineret til DI Roskilde/Køge Bugts Initiativpris 2017 for at skabe en succes i Danmark i en tid, hvor andre flytter produktion til udlandet, lyder det i begrundelsen.

3x omsætning
Hårdt arbejde, investeringer i mere moderne maskiner, større fokus på kunderne og en ny tankegang til produktions- og medarbejderudvikling har betydet, at de to partnere er lykkedes med at tredoble omsætningen.

- Kunderne er naturligvis meget vigtige for os, og hvis vi ikke kan lave et bedre produkt end konkurrenterne, så forsøger vi at lave det anderledes og tilpasse det endnu bedre til kundens behov, fortsætter Hanne Zinck.

Virksomheden har i dag 40 medarbejdere med i alt otte forskellige nationaliteter, der producerer flasker, dunke og kapsler i plast til fødevare- og medicinalvirksomheder. Omkring 200 mio. kapsler og 100 mio. flasker bliver det til om året – og antallet skulle meget gerne stige yderligere i de kommende år, lyder ønsket fra ledelsen. - Ved at give medarbejderne mere medindflydelse på produktionen gennem blandt selvstyrende grupper, højt informationsniveau og større følelse af medejerskab, har vi fordoblet omsætningen med det samme antal medarbejdere. Vi er meget stolte af, at vores medarbejdere føler, at det er ”deres fabrik”, slutter Hanne Zinck.

Med er Scandinavian Packaging en af i alt 18 kandidater til DI’s nationale initiativpris, der overrækkes på DI’s årlige konference for små og mellemstore virksomheder i 2018.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375