23948sdkhjf

Wavin udpeger ny nordisk direktør

Udnævnelsen er en del af en større omorganisering.

Administrerende direktør i Wavin i Danmark og Sverige, Per Dollerup Mikkelsen, er blevet udnævnt til Nordisk Direktør for de nordiske lande.

Det sker som en del af en større i omorganisering i selskabet i en såkaldt nordisk struktur på flere kommercielle områder. 

Denne forandring er igen del af en europæisk forandring, hvor Wavin Group strukturerer sin kommercielle organisation i otte territorier, skriver Wavin i en pressemeddelelse.

- Selv om de fire nordiske markeder er forskellige på mange måder, har de også flere ting til fælles, både hvad angår markedet og kommercielt. Ved at slå dem sammen vil vi kunne udnytte ressourcerne i de fire lande effektivt og videreudvikle en bæredygtig vækst, håndtere fremtidige udfordringer og tilpasse os vores internationale samarbejdspartnere, siger Per Dollerup Mikkelsen.

Som meddelt tidligere på året er Wavin Production i gang med en gennemgribende modernisering og harmonisering i Sverige, Danmark og Norge. Nu er Logistics og Supply Chain også organiseret i en nordisk konstruktion.

På den måde bliver de nordiske lande ens, både når det gælder opfyldelse af mål, og når det gælder virksomhedens værdikæde.

Om Wavin

  • Wawin producerer rør og plastbeholdere til udendørs brug.
  • Wavins afdeling i Danmark ligger i Hammel og har 350 ansatte.
  • Wavin Group har hovedkontor i Holland og beskæftiger 5500 medarbejdere fordel på 30 fabrikker på verdensplan.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

5.662