23948sdkhjf

Egyptisk ordre til FLSmidth

FLSmidth opnår endnu en drifts- og vedligeholdelseskontrakt fra egyptisk cementkunde
FLSmidth har indgået en kontrakt med Arabian Cement Company (ACC) på drift og vedligeholdelse af den anden linje på selskabets cementfabrik nær byen Suez i Egypten. Den anden linje projekteres og leveres af FLSmidth.

Parterne har aftalt ikke at offentliggøre kontraktsummen, som omfatter fem års drift og vedligeholdelse af en klinkerproduktionslinje med en kapacitet på 6.000 tons i døgnet.

Stærk position i Egypten
FLSmidth driver og vedligeholder allerede den første linje på fabrikken, som ligeledes er opført af FLSmidth. Den nye ordre omfatter endvidere en forlængelse af drift og vedligeholdelse af den første linje, således at begge kontrakter afvikles sideløbende over en femårig periode, når den anden linje idriftsættes.

Kontrakten omfatter rekruttering og uddannelse af lokale medarbejdere, som skal forestå driften og vedligeholdelsen af fabrikken, samt reservedele og teknisk assistance. Målet er at sikre en meget høj produktionsstandard samtidig med, at fabrikkens værdi bevares gennem en optimal drift og vedligeholdelse af fabrikken.

- Denne ordre fra Arabian Cement Company understreger vores stærke position på det egyptiske marked og især vores gode samarbejde med ACC. Det nordafrikanske cementmarked byder fortsat på lokale forretningsmuligheder, og alene i 2010 har vi opnået tre store ordrer i denne region udover denne kontrakt, udtaler administrerende koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125