23948sdkhjf

Ny dansk portal om genvinding

Terkelsen A/S har åbnet hjemmeside med nyheder, der skal stimulere forståelsen for genvinding.
Hvad er genvinding, og hvorfor skal vi genvinde? Det er spørgsmål, man får klare svar på hos danske virksomheder med speciale i at genvinde brugte materialer.

En af dem er Terkelsen A/S i Kolding, der netop har åbnet en nyhedsportal om at genvinde ikke mindst brugt jern, kobber, zink og aluminium.

Der er penge i det
Terkelsen A/S peger på et stærkt motiv til at aflevere sine brugte materialer til genvinding: Der er penge i dem!

Den nye hjemmeside med nyheder om genvinding hedder www.terkelsen-as.dk , og her kan man blandt andet følge tendenserne i genvindingen i Danmark, herunder priserne på fx genvundet aluminium, jern og kobber.

- Mange mindre virksomheder, landbrug og også private husstande kan have betydelige mængder af brugt metal og jern liggende passive hen, måske med tanke på en dag at smide dem ud som affald.

Skrot for millioner
- Men der findes ikke affald i denne kategori, hævder miljøchef Jytte Flintegaard fra Terkelsen A/S.

- Det, man traditionelt kalder affald, er nye råvarer! Jern og metaller kan genvindes, uanset hvor slidte og brugte, de måtte være.

Terkelsen A/S har den vurdering, at der aktuelt ligger for millioner af kroner råvarer derude; men i deres nuværende passive tilstand - måske på upåagtede adresser - er materialerne ikke til gavn for hverken miljøet eller for dem, der har ansvaret for dem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093