23948sdkhjf

Overfladebehandler bygger ny fabrik

Dansk Anodiserings Industri indviede i 2006 et af Skandinaviens mest moderne automatanlæg inden for anodisering. Nu bygger de endnu en fabrik.

Forventningerne til det første anlæg blev til fulde indfriet, melder Dansk Anodiserings Industri. Det har betydet, at Thisted-virksomheden har arbejdet sig frem til en solid position på anodiseringsmarkedet i Danmark og derudover har etableret eksport til flere europæiske lande, deriblandt Norge, der er blevet deres største eksportmarked.

DAI har forrygende travlt og oplever stor efterspørgsel fra eksisterende og nye kunder. Virksomhedens kundeantal er fordoblet de sidste år, og det har resulteret i overfyldte lagre og produktionslokaler, selvom DAI nu kører 24 timer i døgnet.

DAI har derfor valgt at bygge nyt anlæg i stedet for at udvide det eksisterende anlæg.

- Vi har en målsætning om, at vi inden for de næste fem år skal vokse med 30 procent. Det nye anlæg er den nyeste teknologi, men magen til det vi har i forvejen. Så det vi får er øget kapacitet, siger Helle Johansen, der er ansvarlig for salg og marketing hos den nordvestjyske virksomhed.

Den nye fabrik bliver på 1.000 kvadratmeter, og dermed er der næsten tale om en udvidelse på 50 procent. Selve byggeriet kommer til at ligge ganske tæt på Pantervej, hvor den nuværende fabrik ligger.

Med den nye fabrik, ser virksomheden med stor optimisme på fremtiden, og direktør Per Buck fremhæver virksomhedsudvidelsen som et væsentligt led i DAI’s bestræbelser på løbende tilpasning i forhold til markedets udvikling samt individuel håndtering af de meget forskelligartede opgaver, kunderne stiller.

Byggeriet forventes at være klar den 1. marts.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172