23948sdkhjf

Genbo dropper klage over genanvendelsesvirksomhed

Genboen til plastvirksomheden Expladan Recycling, der omdanner plastaffald til granulat, har trukket sin klage tilbage. Det skriver sn.dk.

Genboen Jens Viggo Moesmand har tidligere klaget til Stevns Kommune over, at den har miljøgodkendt Expladan Recycling. Nu har han så oplyst Miljø- og Fødevareklagenævnet, at han vil trække sagen tilbage.

U-vendingen kommer efter, at plastfabrikken brændte i starten af januar i år, og at virksomheden har oplyst, at de ikke har intentioner om at genopbygge PET-sektionen, som har været det stridende punkt.

- Længe efter branden meddelte Stevns Kommune til Miljøklagenævnet, at den del af godkendelse, der tillod PET-håndtering, udgik. Dermed vil svineriet med plastetiketter forsvinde. Vi, der bor i området, har med glæde set, at der er ryddet grundigt op, så vi har kunnet meddele klagenævnet, at problemet synes løst, og at klagen derfor tilbagekaldes. Vi har endda fået vores klagegebyr tilbagebetalt, da vi har fået medhold i klagen, siger Jens Viggo Moesmand.

Kilde: http://sn.dk/Stevns/Klage-over-brandhaer...

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.314