23948sdkhjf

Offshoreindustrien samles i Odense

Olie, gas og vind samles, når den danske offshoreindustri har årsmøde torsdag.

Den grønne omstilling bliver helt konkret, når topfolk i 85 virksomheder fra hele den danske offshoreindustri mødes til årsmøde i klyngeorganisationen Offshoreenergy.dk i Odense torsdag den 12. oktober.

Virksomhederne repræsenterer ifølge offshoreenergy.dk 28.000 ansatte i den danske offshoresektor, som omfatter kompetencer på tværs af offshoreindustrien, olie og gas, vind og bølge.

- Synergien mellem de forskellige grene af offshoreindustrien er det, der driver innovationen og udviklingen, siger Glenda Napier, CEO i Offshoreenergy.dk:

- Flere end 60 procent af medlemmerne arbejder i dag på tværs af offshoreindustrien, altså både i olie/gas og vind, og stort set alle medlemmer indikerer, at de følger både offshore olie/gas og vind. Man er engageret på tværs, fordi det giver værdi og udvikling: Der er så mange kompetencer og læring, der kan anvendes i hele branchen, siger hun.

Fakta: Offshoreenergy.dk
Klyngeorganisationen Offshoreenergy.dk har over 240 medlemmer. Blandt andet Maersk Oil, Siemens Gamesa Renewables, MHI Vestas og over 200 underleverandører til offshoreindustrien.

Klyngeorganisationen har en projektportefølje på over 250 mio. kr.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11