23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny salgsdirektør hos Riantics

Lars Horsbøl er tiltrådt som salgsdirektør i Riantics for at sikre fortsat vækst inden for System Integration.

Lars Horsbøl har solid erfaring fra logistikbranchen – senest fra Beumer Group, hvor han siden 2008 har fungeret som sales director Logistics System.

Hos Riantics bliver Lars Horsbøls primære opgave at skabe vækst gennem udvikling af salgsorganisationen og herigennem medvirke til, at Riantics bliver en ledende spiller på markedet for integrerede logistikløsninger i Skandinavien.

- Det glæder mig at kunne byde Lars Horsbøl velkommen, da han kommer til at spille en central rolle i udviklingen af forretningsområdet System Integration, som vi har store forventninger til set i lyset at vores indlemmelse i Körber Logistics Systems. Han skal også bidrage til konsolideringen af den succes, som allerede er i sin vorden med vores Layer Picker Islands, som er mindre standardiserede logistikløsninger, der tager afsæt i Riantics Layer Picker, siger CEO Hans-Henrik Jensen.

Siden sommeren 2016 har Riantics været en del af den internationale teknologikoncern Körber med i alt 11.500 ansatte på verdensplan og omfattende ekspertise inden for automatisering og logistik i de otte virksomheder, som hører under Körber Logistics Systems.

- Jeg glæder mig til at bidrage til den udvikling og vision, der er defineret i samarbejde med Körber Logistics, og jeg ser ikke mindst frem til samarbejdet med en masse dedikerede og erfarne medarbejdere i Riantics, udtaler salgsdirektør Lars Horsbøl.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079